Bedste Musiktjeneste - Her Er Den Bedste!

22/02/2021 12:09
Billede: Pixabay

Vi trænger alle til musik i ørene engang imellem, om man er villig til at betale for det eller om man vil høre det gratis, så kan man faktisk begge dele i det vi vurderer til at være den bedste musiktjeneste. 

Læs med her og få svaret på hvilken musiktjeneste er den bedste. 

Hvilken musiktjeneste er den bedste? - Den bedste musiktjeneste vurdere vi til at være Spotify som faktisk er den musik tjeneste der er den anden mest populære gratis musik tjeneste lige efter youtube. 

Spotify har så meget at byde på og giver blandt andet brugerne mulighed for at finde andres profiler og playlister, samt at lytte til musik fra spotifys kæmpe musikbibliotek som indeholder langt over 5 millioner sange fra store kendte navne til mindre kendte navne i musikbranchen. 

Musiktjenesten spotify tilbyder både gratis musikstreaming, så vel som en abonnement tjeneste hvor man for et månedligt beløb kan lytte til musik helt uden reklamer, som det gratis spotify free ellers kræver for at høre musik. 

Derudover tilbyder spotify en studenterrabat for aktive studerende, som er den halve pris af hvad abonnementet ellers koster. 

Du kan desuden opnå rabatter ved at vælge familie abonnement, hvor flere brugere kan høre musik på samme tid og på deres egne profiler.  

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. avXperten. Så kig eventuelt på Apple adapter hos avXperten. Heraf marketet, som du ser øverst.

Flere indlæg

Alle MGP vindere i rækkefølge! (Komplet oversigt)

13/03/2023 15:12
Billede: canva.com

Det danske Melodi Grand Prix er en af de største og mest populære musik konkurrencer i Danmark. Siden den første udgave i 1957 har en lang række talentfulde musikere deltaget og vundet titlen som å…

Alle Pyrus Sange gennem tiden (Liste)

08/03/2023 10:35
Billede: canva.com

Pyrus er en dansk julefigur, der første gang optrådte i en tv-julekalender i 1994. Herunder vil du finde en liste over samtlige sange, der har været med inde i Pyrus universet, delt op efter hvilke…

De Bedste Abba sange!

10/11/2022 09:20
Billede: canva.com

Abba er en af de mest kendte bands fra fortiden, og stammer fra vores naboland, Sverige.

Gruppen har udgivet en lang række numre, som må siges at være verdenskendte stadig den dag i dag.

<…

Bedste Disney sang

18/05/2021 13:43
Billede: Pixabay / Demko

Whaaaat skal jeg vælge den bedste Disney sang, det bliver nok nærmest umuligt, da der simpelthen er så mange mega gode sange, der kommer fra deres hånd.

Hvilke…

Alle x faktor vindere

18/05/2021 13:13
Billede: Pixabay / damirbelavic

Er du en af dem, der har fulgt X Factor gennem alle årene og nu er du kommet i tvivl om hvem der vandt i hvilket år?

Så skal du læse med her, vi tager dig med gennem …

Danske fødselsdag sange

18/05/2021 12:41
Billede: Pixabay / JillWellington

Står du og skal til fødselsdag og du vil gerne komme med den perfekte fødselsdagssang?

En alle kender og kan synge med på, men også en som er en anelse anderledes. Så …