Bedste Musiktjeneste - Her Er Den Bedste!

22/02/2021 12:09
Billede: Pixabay

Vi trænger alle til musik i ørene engang imellem, om man er villig til at betale for det eller om man vil høre det gratis, så kan man faktisk begge dele i det vi vurderer til at være den bedste musiktjeneste. 

Læs med her og få svaret på hvilken musiktjeneste er den bedste. 

Hvilken musiktjeneste er den bedste? - Den bedste musiktjeneste vurdere vi til at være Spotify som faktisk er den musik tjeneste der er den anden mest populære gratis musik tjeneste lige efter youtube. 

Spotify har så meget at byde på og giver blandt andet brugerne mulighed for at finde andres profiler og playlister, samt at lytte til musik fra spotifys kæmpe musikbibliotek som indeholder langt over 5 millioner sange fra store kendte navne til mindre kendte navne i musikbranchen. 

Musiktjenesten spotify tilbyder både gratis musikstreaming, så vel som en abonnement tjeneste hvor man for et månedligt beløb kan lytte til musik helt uden reklamer, som det gratis spotify free ellers kræver for at høre musik. 

Derudover tilbyder spotify en studenterrabat for aktive studerende, som er den halve pris af hvad abonnementet ellers koster. 

Du kan desuden opnå rabatter ved at vælge familie abonnement, hvor flere brugere kan høre musik på samme tid og på deres egne profiler.  

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. avXperten. Så kig eventuelt på Apple adapter hos avXperten. Heraf marketet, som du ser øverst.

Flere indlæg

Bedste Disney sang

18/05/2021 13:43
Billede: Pixabay / Demko

Whaaaat skal jeg vælge den bedste Disney sang, det bliver nok nærmest umuligt, da der simpelthen er så mange mega gode sange, der kommer fra deres hånd.

Hvilke…

Alle x faktor vindere

18/05/2021 13:13
Billede: Pixabay / damirbelavic

Er du en af dem, der har fulgt X Factor gennem alle årene og nu er du kommet i tvivl om hvem der vandt i hvilket år?

Så skal du læse med her, vi tager dig med gennem …

Danske fødselsdag sange

18/05/2021 12:41
Billede: Pixabay / JillWellington

Står du og skal til fødselsdag og du vil gerne komme med den perfekte fødselsdagssang?

En alle kender og kan synge med på, men også en som er en anelse anderledes. Så …

Top 50: De bedste musikere i 60'erne

05/05/2021 11:30
Billede: Pixabay

Det er efterhånden rigtig mange år siden vi befandt os i 1960’erne. Selvom det var en fantastisk tid rent musikalsk, så vil du formentlig finde mange på nedenstående liste, som du ikke kender. Dett…

Bedste godnat sange.

27/04/2021 16:16
Billede: Pixabay / Syaibatulhamdi

Der er ikke noget som at synge en godnatsang for sit barn eller en du holder af og føler dig tryg ved. Om du kan synge eller ej, betyder ikke så meget, hvis i har hinanden kær.

Specielt for…

De bedste Taylor Swift sange

16/03/2021 11:29
Billede: Pixabay

Taylor Swift er en amerikansk Country- og popsangerinde, der i mange år har fyldt god i landskabet, når vi snakker hits. Hun har lavet utallige fantastiske hits, og har en stor fanbase over hele ve…