Danske Fødselsdag Sange

18/05/2021 12:41
Billede: Pixabay / JillWellington

Står du og skal til fødselsdag og du vil gerne komme med den perfekte fødselsdagssang?

En alle kender og kan synge med på, men også en som er en anelse anderledes. Så skal du læse med her, for her kommer hele rækken af de bedste fødselsdagssange på dansk, så er det bare at vælge.

  • I dag er det Oles fødselsdag

Denne sang er en af danskernes yndlingssange og som bliver sunget oftest til alle typer af fødselsdage. Sangen er skrevet af Otto Mikkelsen og er udgivet første gang i 1913. Her kan du være helt sikker på at alle gæsterne kan synge med på sangen.

  • "Hip, hurra, det' min fødselsda"

Denne sang er også en kendt klassiker, specielt har jeg hørt den meget, når jeg har været i byen og der har været en gæst, som havde fødselsdag. En rigtig god sang, der er let at synge med på. Fødselsdagssangen er sunget af Tommy Seebach og den blev spillet første gang i 1982 til Dansk Melodi Gran Prix.

  • Ole har fødselsdag – Instrumentsangen

Denne sang er et hit blandt børn og barnlige sjæle. Det er virkelig hyggeligt, at skulle vælge alle instrumenterne til sangen. Her kan der vælges frit fra leveren og normalt vælges der en 4 - 5 forskellige instrumenter. 

Artiklen var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Der kan du bestille et sortiment fra Sif Jakobs. Herfra siger vi tusind tak.

Flere indlæg

Bedste Disney sang

18/05/2021 13:43
Billede: Pixabay / Demko

Whaaaat skal jeg vælge den bedste Disney sang, det bliver nok nærmest umuligt, da der simpelthen er så mange mega gode sange, der kommer fra deres hånd.

Hvilke…

Alle x faktor vindere

18/05/2021 13:13
Billede: Pixabay / damirbelavic

Er du en af dem, der har fulgt X Factor gennem alle årene og nu er du kommet i tvivl om hvem der vandt i hvilket år?

Så skal du læse med her, vi tager dig med gennem …

Top 50: De bedste musikere i 60'erne

05/05/2021 11:30
Billede: Pixabay

Det er efterhånden rigtig mange år siden vi befandt os i 1960’erne. Selvom det var en fantastisk tid rent musikalsk, så vil du formentlig finde mange på nedenstående liste, som du ikke kender. Dett…

Bedste godnat sange.

27/04/2021 16:16
Billede: Pixabay / Syaibatulhamdi

Der er ikke noget som at synge en godnatsang for sit barn eller en du holder af og føler dig tryg ved. Om du kan synge eller ej, betyder ikke så meget, hvis i har hinanden kær.

Specielt for…

De bedste Taylor Swift sange

16/03/2021 11:29
Billede: Pixabay

Taylor Swift er en amerikansk Country- og popsangerinde, der i mange år har fyldt god i landskabet, når vi snakker hits. Hun har lavet utallige fantastiske hits, og har en stor fanbase over hele ve…

Bamses Venner sange

23/02/2021 16:59
Billede: Pixabay

Bamses Venner var et voldsomt populært dansk poporkester, der var aktive fra 1973 til 2011. Den helt …