Bedste App Til Musik - Her Er Den Bedste!

17/02/2021 09:35
Billede: Pixabay

Langt de fleste af os kan nok godt lide at lytte til lidt musik engang imellem, hvad enten om vi er på løbeturen, tager opvasken eller holder fest. 

Vi lever i en meget digital verden som giver os mange muligheder hvad apps angår, så det kan måske være uoverskueligt at vælge en musik app. 

Bedste app til musik spørger du? - De fleste danskere har Spotify appen til at høre musik på, den er let tilgængelig, nem at dele musik med venner på, fås i en gratis version eller en abonnement version, så denne app har meget at byde på, og selvfølgelig ikke mindst en masse musik fra store som små kunstnere. 

Spotify er en god app til enhver, om du er ung eller gammel, der er noget til enhver smag i hvilken som helst genre man kan tænke sig til. 

Med spotify gratis version får du gratis musik men som pris skal du lytte til reklamer engang imellem, så hvis du ikke er til reklamer kan du betale et månedligt abonnement, så du altså frit kan lytte til det du vil, helt uden afbrydelser. 

Er du studerende, så tilbyder spotify en studierabat, så du kun betaler det halve af hvad et abonnement ellers koster. 

Flere indlæg

De bedste Taylor Swift sange

16/03/2021 11:29
Billede: Pixabay

Taylor Swift er en amerikansk Country- og popsangerinde, der i mange år har fyldt god i landskabet, når vi snakker hits. Hun har lavet utallige fantastiske hits, og har en stor fanbase over hele ve…

Bamses Venner sange

23/02/2021 16:59
Billede: Pixabay

Bamses Venner var et voldsomt populært dansk poporkester, der var aktive fra 1973 til 2011. Den helt …

bedste musiktjeneste - Her er den bedste!

22/02/2021 12:09
Billede: Pixabay

Vi trænger alle til musik i ørene engang imellem, om man er villig til at betale for det eller om man vil høre det gratis, så kan man faktisk begge dele i det vi vurderer til at være den bedste mus…

Liste: De bedste The Beatles sange

17/02/2021 22:29
Billede: Pixabay

Sidder du også fra tid til anden og får lyst til at høre The Beatles? Det er vi mange, der gør. Problemet er som altid bare, at man aldrig kan bestemme sig for, hvilke sange, man skal høre. Heldigv…

smølferne sange - De bedste smølfe sange!

17/02/2021 14:37
Billede: pixabay

Måske husker du smølfe sange fra sin egen barndom hvor men kunne få hele cder med smølfe hits på og nu vil du måske gerne lære dine egne børn dem. 

Vi giver dig her en liste ov…

Sommer i tyrol sange - Her er de!

17/02/2021 10:09
Billede: Pixabay

Åhha sommer i Tyrol er en dejlig gammel film klassiker med et skønt udvalg af sange, som er lige til at blive helt i godt humør af. 

Det er en klassiker som vender tilbage i tv ga…