Bedste App Til Musik - Her Er Den Bedste!

17/02/2021 09:35
Billede: Pixabay

Langt de fleste af os kan nok godt lide at lytte til lidt musik engang imellem, hvad enten om vi er på løbeturen, tager opvasken eller holder fest. 

Vi lever i en meget digital verden som giver os mange muligheder hvad apps angår, så det kan måske være uoverskueligt at vælge en musik app. 

Bedste app til musik spørger du? - De fleste danskere har Spotify appen til at høre musik på, den er let tilgængelig, nem at dele musik med venner på, fås i en gratis version eller en abonnement version, så denne app har meget at byde på, og selvfølgelig ikke mindst en masse musik fra store som små kunstnere. 

Spotify er en god app til enhver, om du er ung eller gammel, der er noget til enhver smag i hvilken som helst genre man kan tænke sig til. 

Med spotify gratis version får du gratis musik men som pris skal du lytte til reklamer engang imellem, så hvis du ikke er til reklamer kan du betale et månedligt abonnement, så du altså frit kan lytte til det du vil, helt uden afbrydelser. 

Er du studerende, så tilbyder spotify en studierabat, så du kun betaler det halve af hvad et abonnement ellers koster. 

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indhold. Der kan du finde et sortiment fra subwoofer kabel. Herfra siger vi tusind tak.

Flere indlæg

Bedste Disney sang

18/05/2021 13:43
Billede: Pixabay / Demko

Whaaaat skal jeg vælge den bedste Disney sang, det bliver nok nærmest umuligt, da der simpelthen er så mange mega gode sange, der kommer fra deres hånd.

Hvilke…

Alle x faktor vindere

18/05/2021 13:13
Billede: Pixabay / damirbelavic

Er du en af dem, der har fulgt X Factor gennem alle årene og nu er du kommet i tvivl om hvem der vandt i hvilket år?

Så skal du læse med her, vi tager dig med gennem …

Danske fødselsdag sange

18/05/2021 12:41
Billede: Pixabay / JillWellington

Står du og skal til fødselsdag og du vil gerne komme med den perfekte fødselsdagssang?

En alle kender og kan synge med på, men også en som er en anelse anderledes. Så …

Top 50: De bedste musikere i 60'erne

05/05/2021 11:30
Billede: Pixabay

Det er efterhånden rigtig mange år siden vi befandt os i 1960’erne. Selvom det var en fantastisk tid rent musikalsk, så vil du formentlig finde mange på nedenstående liste, som du ikke kender. Dett…

Bedste godnat sange.

27/04/2021 16:16
Billede: Pixabay / Syaibatulhamdi

Der er ikke noget som at synge en godnatsang for sit barn eller en du holder af og føler dig tryg ved. Om du kan synge eller ej, betyder ikke så meget, hvis i har hinanden kær.

Specielt for…

De bedste Taylor Swift sange

16/03/2021 11:29
Billede: Pixabay

Taylor Swift er en amerikansk Country- og popsangerinde, der i mange år har fyldt god i landskabet, når vi snakker hits. Hun har lavet utallige fantastiske hits, og har en stor fanbase over hele ve…